onsdag 28. januar 2009

Liten smykkedesigner og tvilsom eplehøst


På tirsdag var det ei veldig stolt og ganske så kry lita frøken som ble henta i barnehagen. Hun hadde nemlig dette armbåndet på seg! Så fin dame har det ikke vært på denne sida av Mjøsa før! Jeg mistenker at Lillehjelper kanskje har fått bittelitt hjelp med kreasjonen sin, men stolt var hun i allefall!

Ikke verst å designe sin første smykkekolleksjon før fylte to år...På tirsdag hadde jeg også besøk av Mamma, og sammen gikk vi løs på epletrærne i hagen her. Utstyrt med sager, både med og uten motor... I hagen er det to epletrær, men de har fått vokse fritt de siste årene så de var ganske omfangsrike... (En morsom onkel av meg sa en gang at jeg hadde det han kalte en "veletablert hage", men det var før mange meter med overivrig krypfuruhekk ble fjernet).Kan vel knapt kalles epletre, men alt kaoset kommer fra ei rot! Og eplene i høst var gode!


Etter en times tid med saging og diverse fall fra lav høyde, ser det ene epletreet slik ut. Litt mer orden i kaoset, men ettersom hverken jeg eller Mamma har beskåret epletrær før, drar jeg nå årets epleavling litt i tvil...


2 kommentarer:

Solveig sa...

Hei:)
Så fint armbånd fra ei lita prinsesse da!
Tenker hun var stolt ja;)

Så godt å få klippet ned epletreet da.. Da kan det bare bli vår.

Godt med en liten oppdatering på soverommet skal bli da:)
Mange som ikke bryr seg om det rommet,men det er mitt favoritt rom;) Siden jeg er mye sengeliggende,må jeg ha det litt fint rundt meg..

Ha en super dag!

AG sa...

Takk for koselig kommentar:) Jeg tror en gammel genser hadde vært morsomt jeg!
Så flink den lille jenta di har vært:)
Håper du får en fin kveld!