fredag 2. januar 2009

Nyttårssalg


Etter å ha vært på Bohus i dag på jakt etter overmadrass til senga mi, som de forresten ikke hadde, kom jeg hjem med to skap til stua. Så da var problemet med den stygge veggen med alle de svarte hyllene løst. Nesten i allefall... Eneste problemet som gjenstår nå er at ingen av de cirka ti tusen skruene her i huset passer til festene på skapet. Men det problemet håper jeg å løse i morgen.

Uten alle hyllene ble veggen ganske tom, men det retter seg vel når skapet kommer opp. Dessuten fikk jeg prøvd drillen som jeg fikk til jul. Moro!Skapet under fikk nesten plass til alle dvd'ene og cd'ene her i huset. Eneste som ikke fikk plass var Ivo Caprino filmene, som akkurat nå står pent plassert på gulvet ved siden av skapet.

Englebildet som jeg en gang for lenge siden fikk av bestemor har også kommet opp på veggen. Det gjør seg mye bedre der enn i en mørk krok på roterommet (som jeg faktisk har ryddet i dag, ble tre turer til søplekassa... med fulle sekker!)


Synes dette bildet er så koselig


Så nå er det bare å vente på morgendagen så jeg kan få lekt litt mer med drillen og forhåpentlig vis få gjort meg ferdig her.

1 kommentar:

Daisys home sa...

Så fine ting du har kjøpt og så flink du er med drillen.Vil takke for bloggvennskapsåret som er gått og ønsker deg et riktig godt nyttår,nyttårsklemmer ifra meg