mandag 5. oktober 2009

Det var da....


Viser noen "panorama" bilder av rommet til Emilie, sånn det var da vi flyttet inn her. En god del har skjedd siden den gang! Kottet i hjørnet er revet, veggene og taket er malt. Mørkeblått tak fungerte relativt dårlig i kombinasjon med noe lav takhøyde. Fire eller fem strøk med hvitmaling måtte til for å få det sånn cirka igjen.


Veggene ble lysegule, noe som gjorde at rommet virker mye større!


Listene ble malt i samme farge som taket. Og dørene ut til kottene under taket har fått nye dører.


Skapet i bakgrunnen på bildet under har fått ny "innredning" inni og nye dører. Mangler bare den siste innspurten med litt maling inni skapet så er det helt ferdig og klart til å tas i bruk.


Det har tatt litt tid, og mye maling, men nå nærmer det seg ferdig. Sånn i første omgang i allefall, gulvet har en noe pussig løsning, med litt gulvbelegg og et utrolig stygt teppe der som kottet sto. Men dette får være som det er, til jeg får bestemt meg for hva slags gulv jeg vil ha der. Har mest lyst på hvitmalt gulv, som det er ellers i andre etasjen. Mangler også litt lister, men dette får også vente litt, ingen vits å gjøre ferdig dette for så å gå i gang med gulvet etterpå.

Bilder av "fiks ferdig" rom kommer når formen vender tilbake

Ingen kommentarer: