tirsdag 6. oktober 2009

Skapdører og "kjede seg inne dag"


Etter langt og lenge er endelig skapdørene på soverommet ferdige. Og da er egentlig dette rommet ferdig, trodde jeg....
Men som det øverste bildet viser, ble døra inn til soverommet så gul i forhold til resten av det hvite på rommet. Så et kommende prosjekt er å male denne, men når det er gjort er dette rommet helt ferdig!


Pappa`n min har vært både prosjektleder og stått for utførelsen av dette prosjektet, jeg synes han har gjort en god jobb. Rollen min i dette har vært håndlanger og kaffekoker pluss at jeg har innehatt rolla som masekråke...


Litt rustikke og grove dørhåndtak. Etter som både senga og mange andre detaljer på dette rommet går i svart og smijern, så ble disse håndtakene fra Biltema (faktisk!) valgt. 69 kroner for seks stykker, skal ikke klage på den!


Står igjen bittelitt fiksing med rullegardin og gardinstang på soverommet, så er det helt ferdig! Dette er forøvrig noe jeg skal ta ved anledning, og tidlig i sommer lånte jeg meg baufil for å få kappa rullegardina så den passer bedre i vinduet, men både baufil og rullegardin venter enda på den rette anledningen!


Ellers så har forkjølelsen inntatt huset, så vi holder oss innendørs, men det er selvfølgelig alt for kjedelig for en aktiv toåring som akkurat har fått ny huske ute! Så for å holde ut må man finne på noe gøy, og bollebaking er gøy! Og ikke minst prøvesmaking av muffinsrøre......

1 kommentar:

Minka sa...

Skapdørene ble jo fine, er typisk at det dukker opp nye prosjekt som døra underveis når man egentlig hadde sett seg ferdig. Men døra maler du nok i en fei. Koselig med baking, tenker jenta koste seg.
Klem Kristin