fredag 9. oktober 2009

Høstlig!
Jeg har gjort et forsøk på å gjøre det litt mer lunt inne, nå når det har blitt så surt og kaldt ute. Lys av forskjellig slag gjør susen! På spisestuebordet pynter dette fatet med kubbelys opp. Jeg gjorde et impulskjøp av et nøste naturhyssing på Biltema, og denne hyssingen har blitt en del av høstpynten. Den flotte sommerfuglen som pynter opp på fatet har ei tante av meg lagd.
Til et prosjekt før jul i fjord fikk jeg tak i disse hjertene av never, og de dukker også opp, sammen med naturhyssingen min, opp flere steder. Kranser er en overlevende fra jula, som ikke har blitt rydda bort enda, og jeg tror den får stå til den kommer i sitt rette element igjen... Og den er da ikke så julete da!

3 kommentarer:

Tyri-jenta sa...

Hei:)

Det er virkelig koselig med lune høstkvelder, og da er levende lys i hver en krok et MUST:)
Takk for hyggelig hilsen i bloggen min, det setter ejg veldig stor pris på:)

Kransene var forresten flotte, og slett ikke for julete til å stå fremme nå:)

Klem:)

Lille Lavendel... sa...

Så koslig at du fikk tilbake arbeidslysta! Er så kjekt å kunne inspirere hverandre, det er jo det som er hovedfilosofien min med blogginga egentlig!:)

Flotte lys og kranser! Jeg synes disse kransene var så søte at jeg hadde ville hatt dem fremme hele året..søte fugler på.

Fint høstbilde av lillehjelper!
Ha ei fin uke:O)

Therese fra huset med de rare i sa...

Så kosleig med mange lys!! Jeg har lys over hele huset og får aldri for mange. Må nesen legge inn et ekstrabudsjett på lys hver høst/vinter:P Og kransen var fin den- og ikke for julete:D