onsdag 27. mai 2009

Mer dukkehus



Et av sommerens prosjekter var å få flyttet dukkehuset. Det er nå gjort, og det er klart for neste steg i "den store dukkehus oppussingen". Som bilder over viser så mangle det gulv, eller det vil si vi tok det opp. De forrige eierne hadde brukt dukkehuset til både geiter og høner, så gulvet var mindre delikat. Men etter å ha stått en hel dag og skrapt gammel inntørka møkk fra gulvplankene, er de nå på plass.

Hele huset skal males hvitt innvendig, både tak, vegger og antagelig også gulvet. Vinduet skal få gardiner, det skal settes inn ei hylle/benk langs bakveggen. Planen min er å lage "komfyr" til vesla, det vil si jeg har tenkt å male "plater" på benkeplata. Jeg har også vært innom tanken på å lage en "vask" ved å felle ned et vaskevannsfat eller noe lignende i benken. Også hadde det vært gøy å fått inn bord og et par stoler så resiendens framstår som ferdig møblert.


Ute må det også gjøres litt. Rekkverket er malingsslitt og ellers trenger nok huset en grundig vask både inni og utenpå.


Og her går flyttelasset! Tut tut!

5 kommentarer:

hverdagsgodteri sa...

Å så gøy med dukkehus.:) Jeg har akkurat vært og sett på et i dag, som vi skal hente en av dagene.Er endel å gjøre på det dukkehuset også, men det blir gøy da! Har ønska meg det i flere år.;)

Synnøve sa...

Dukkehuset blir sikkert kjempefint:)
Vindfanget deres ble kjempefint.

Monica sa...

så kjekt med dukkehus da, det kunne jeg godt tenkt meg til mi prinsesse også:) vindfanget ble også kjempelekkert:) ønsker deg en fin pinsehelg:)

Crinoline sa...

Det hørtes ikke ut som en morsom jobb å skrape gulvet,men dukkehuset kommer til å ble fint.Ønsker deg en god pinse.

Daisys home sa...

Takker for hyggelig besøk inne hos meg.Blir morro og se når dukkehuset blir ferdig.Vindfanget ble kjempefint.