onsdag 27. mai 2009

Mer dukkehusEt av sommerens prosjekter var å få flyttet dukkehuset. Det er nå gjort, og det er klart for neste steg i "den store dukkehus oppussingen". Som bilder over viser så mangle det gulv, eller det vil si vi tok det opp. De forrige eierne hadde brukt dukkehuset til både geiter og høner, så gulvet var mindre delikat. Men etter å ha stått en hel dag og skrapt gammel inntørka møkk fra gulvplankene, er de nå på plass.

Hele huset skal males hvitt innvendig, både tak, vegger og antagelig også gulvet. Vinduet skal få gardiner, det skal settes inn ei hylle/benk langs bakveggen. Planen min er å lage "komfyr" til vesla, det vil si jeg har tenkt å male "plater" på benkeplata. Jeg har også vært innom tanken på å lage en "vask" ved å felle ned et vaskevannsfat eller noe lignende i benken. Også hadde det vært gøy å fått inn bord og et par stoler så resiendens framstår som ferdig møblert.


Ute må det også gjøres litt. Rekkverket er malingsslitt og ellers trenger nok huset en grundig vask både inni og utenpå.


Og her går flyttelasset! Tut tut!

6 kommentarer:

hverdagsgodteri sa...

Å så gøy med dukkehus.:) Jeg har akkurat vært og sett på et i dag, som vi skal hente en av dagene.Er endel å gjøre på det dukkehuset også, men det blir gøy da! Har ønska meg det i flere år.;)

A-mora sa...

Dukkehuset blir sikkert kjempefint:)
Vindfanget deres ble kjempefint.

moni sa...

så kjekt med dukkehus da, det kunne jeg godt tenkt meg til mi prinsesse også:) vindfanget ble også kjempelekkert:) ønsker deg en fin pinsehelg:)

Crinoline sa...

Det hørtes ikke ut som en morsom jobb å skrape gulvet,men dukkehuset kommer til å ble fint.Ønsker deg en god pinse.

Daisys home sa...

Takker for hyggelig besøk inne hos meg.Blir morro og se når dukkehuset blir ferdig.Vindfanget ble kjempefint.

disa sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫