fredag 22. mai 2009

En liten oppdatering


Stort sett hele sommeren i fjor gikk med til å rydde og ordne i hagen her, en hel masse krypfuru, som en gang hadde vært hekk ble fjernet, og diverse andre tilfeldig plasserte busker ble også fjernet. Vi slepte og dro, klippet, hugget og bar... Hele skråningen på nedsiden av gjerdet på bildet over var overgrodd med den forhatte furua, og på andre siden av oppkjørselen var det en lignende jungel. Men nå er all furua borte, skråningen på bildet er ryddet og sådd igjen med grass som har begynt å bli så langt at det nok må klippes om ikke lenge. Jungel "nr. 2" er også ryddet bort og der er neste trinn under planlegging...

Sommeren i år kommer nok også til å bli brukt til dette formålet. Men i dag kom da noen av prosjektene i gang, dukkehuset til Emilie, som sto helt alene på "feil" ende av tomta ble flyttet. På bildet under står huset fortsatt på "feil" sted, men bare jeg får rydda litt kommer det bilder av både dukkehus, sandkasse og en litt ryddigere hage.


Innom hus har jeg fått gjort ferdig vindfanget mitt, mangler bare ei lampe, men dette ble jeg så fornøyd med at det fortjener et eget innlegg! Med før og etter bilder og masse sjølskryt!

1 kommentar:

myhome sa...

Hei Lise!
Tusen takk for hyggelig kommentar på min blogg! Var innom din og såg, og du er jammen flink som er med å fjerne "jungel", for det er et skikkelig slit som jeg kaller mannfolkjobb. Det kommer til å bli kjempefint hos dere! Gleder meg til å se når lekestuen er komt på sin rette plass!
Ønsker deg en fin helg!
Klem fra Anita