tirsdag 16. februar 2010

Valgets kvaler...


Jakten på den perfekte fargen til stua fortsetter! Så langt har jeg luket ut mange som ikke vil passe, noen som kunne passet hvis bare... og noen som har visst seg å være direkte gyselige når alt kom til alt.
Er vanskelig dette, det må være en farge som er varm og lun, ikke for lys, men heller ikke mørk. Ikke for gul, ikke for rød, men heller ikke for blass...


Grunnen til at det ble bilder fra soverommet i dette innlegget er at jeg er så fornøyd med denne fargen. Liksom det rommet som passer meg og min stil best. Kanskje fordi det er det eneste, bortsett fra kjøkkenet og vindfanget som er ferdig... Synes denne fargen gir så god kontrast mot det hvite, samtidig som de svarte detaljene tones litt ned. Noe av det samme jeg ønsker fargen i stua skal gjøre og. Men den må være mer brun-beige enn denne, ettersom gulvet blir grått som på kjøkkenet, kan ikke veggene også bli grå. Og jeg kikker i gamle blader, leser blogger, har kjøkkenbordet fullt av fargeprøver og blir bare mer og mer forvirra! Men jeg kan trøste meg med at det har jeg tid til, ettersom det nærmeste man kommer en timeplan på oppussing av stua er "en gang"...

Lurer fortsatt litt på blogshop... Sweet dreams skiltet er forresten selvlagd og det samme er hjertene.

12 kommentarer:

LykkeLise sa...

Hei=)

Og tusen takk for at du tittet innom hos meg med en koselig hilsen:)
Vanskelig med jakten på den perfekte fargen ja...men heldigvis kan man male på nytt om d blir for ille;)
Legger meg til som følger jeg, så da sees vi snart igjen:)

Ha en fortsatt fin kveld:)

Klem Lise

Caroline sa...

Så artig blogg du har :) Og du har det veldig fint! Du må prøve kaffelatte, denne inneholder ingen rødtoner, og er kjempe fin! Jeg malte gangen vår i flere omganger, og ble veldig fornøyd med denne fargen!

Kanskje ikke det beste bildet men:

http://www.facebook.com/photo.php?pid=9282211&id=580870392#!/photo.php?pid=7046871&id=791850511

Caroline

FlorasFrue sa...

Takk for koselig melding hos meg:)

Ikke lett med veggfarger syns jeg. Vi har de siste årene malt alt med lillesandhvitt - men når er det stuen som skal pusses opp etterhvert, kan jeg godt tenke meg grått - men får se. Det var en flott gråfarge du har på soverommet.

Ønsker deg lykke til med valget :)
Klem

Datt sa...

Jeg likte veldig godt fargen på soverommet i alle fall! :)

Hvit Villa sa...

Takk for hyggelig hilsen! Vi har malt loftstua i fargen "spa", den er litt kittfarget mot gråbeige..litt vanskelig å forklare. Veldig fin og lys samtidig som den har litt farge. Lykke til i jakten :-)

Loppe Leah sa...

Er ikke så lett dette med farger..sliter med det samme selv..
ER veldig glad i gråtoner, men de jeg har prøvd kan fort bli litt for kjølig synes jeg, så synes egentlig "skagen" er en fin farge med litt varme i seg..

Lykke til!!

Ruter & Hjerter sa...

Så fin farge på veggen du har:) kan jeg spørre hva du har brukt der? fargekode? den grå?

Anne sa...

Takk for koselig kommentar inne hos meg! :) Det skiltet lignet jo litt på det jeg har ;) Nydelig vertfall :) Er enig med at den gråfargen er fin. Maling er noe jeg er dårlig på selv, men er enig med at kaffelatte er en fin farge. Lykke til vertfall! :) Ha en finfin kveld!

Mvh. Anne

Randi sa...

Hei igjen.
Tallerkenhylle ja. Selger dem for ca 500kr. Jeg kan lage smale eller brede også som du vil. Bare si i fra så lager jeg på bestilling til deg.

Hei og hopp..ha det fint i kvelden.

Randi

Sollis sa...

Tusen Takk for koselig hilsen hos meg:O)
Det er jammen meg ikke lett å finne den rette fargen til veggene nei!! Her skal vi også gå gjennom fargekartene etterhvert,for det må skje noe her også "en gang";O)

Klem

LYKKEBO sa...

Den fargen likte jeg! Ikke lett det med farger... Jeg er veldig fornøyd med stue-gang-kjøkken fargen Strå 5758 har bilder av den inne hos meg om du vil se.. Tusen takk søte deg for den koselig awarden! *smiler* setter stor pris på at du vil dele den med meg:)
gooood helg-klem:)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Utrolig flott farge. :D