fredag 5. februar 2010

Kjøkkendetaljer


Nå har endelig ventilatoren kommet på plass på kjøkkenet. Ikke mye som mangler på helt ferdig kjøkken nå, bare litt maling på noen lister, ei skapdør som mangler håndtak og skjærefjøl som mangler helt...
Også noen detaljer har kommet på plass, men det mangler enda litt der. Prøvde å ta bilder som viser hvordan flisene ble, men dette var vanskelig i dårlig dagslys, så det får jeg gjøre et nytt forsøk på en annen gang.

Nå når kjøkkenet straks er ferdig har jeg begynt å forberede neste prosjekt mentalt. I løpet av våren er planen å få pusset opp stua og spisestua også. Der skal tak, vegger og lister males, og gulvet skal ordnes. Også på stua er det flere lag med gulv som må ut før vi finner igjen det originale gulvet. Og så må dette pusses ned, sparkles og males...
Men dette blir bare småtteri, for den største utfordringen blir å finne en veggfarge jeg liker! Den bør være lys, men ikke for lys. Beigegrå, men varm. Ikke for grå og ikke for beige. Og ikke for gul, og ikke med rosaskjær... Dette er vanskelig altså! Gulvet blir grått, enten malt som på kjøkkenet eller beiset hvis det lar seg gjøre. Listene blir eggehvite og taket helt hvitt. Planen er å få litt kontraster på veggene ettersom både møbler og detaljer stort sett er hvite (eller skal bli hvite). Men jeg har fortsatt god tid til å lete etter den perfekte fargen!

8 kommentarer:

Datt sa...

Nydelig! Vi blir nok aldri ferdige med kjøkkenet vi, håååpløst! :|

Ninas Interiør sa...

Hei! Så koselig å høre fra deg hos meg!:) Så fint kjøkken du får!

Lykke til med de neste prosjektene dine! Rart det der, er alltid noe som må gjøres:)

Ønsker deg en fin helg!

LykkeLise sa...

Heihei=)

Tuusen takk for hyggelig hilsen på siden min, det varmer når man er helt fersk her inne:)

Flott blogg du har, jeg kommer gjerne igjen:)

God helg klem fra Lise

bea-cici sa...

hei hei!
klart jeg har bokstips! annet enn interiørbøker da ;) dte kommer litt ann på hva du vil lese. jeg liker godt bøkern til cecilia samartin; senor peregrine, drømmehjerte. men akkurat nå leser jeg Twilligt bøkern. Jeg og alle ungdommene. det sies at det er en ungdomsbok, men kjærlighetshistorien er like vakker for det. det er en historie du aldri vil ut av straks du har hoppet inn i den. anbefales!!!
ha en super helg;)
klem bea-cici

bea-cici sa...

p.s kjempe fint kjøkken ;);)

-Mia- sa...

Så veldig fint ut!! Nydelig liten jente i kurva under her og!! Ha en fin kveld! Klem

gry sa...

Det blir godt å bli ferdig.:-) Grattis med nytt flott kjøkken:-)

Hanne Margrete sa...

Nydelig kjøkken! vanskelig med farger, men kunne fargen sand fra jotun være noe for deg på stua? Synes den er veldig fin og hverken gul eller rosa og ikke for søt..