torsdag 11. juni 2009

Så godt som ferdig soverom


Soverommet er vel det rommet her i huset som er nærmest ferdig, hvis man ser bort fra badet og vindfanget. Her er det bare to skapdører og litt finpuss, som tilpassning av dørhåndtak og maling av skapdørene som mangler (litt vanskelig å få malt noe man ikke har...)


Nesten identisk bilde som sist innlegg om soverommet, eneste forskjellen er tavla som kom opp på veggen her en dag. Det er ei helt enkel ramme fra Clas Ohlson der plata bak ble malt med tavlemaling. Du verden så orginalt..!


Fake buskbom i emaljespann.


Senga ble i sin tid kjøpt for den svimlende sum av femhundre kroner på Jysk, og har bare klappa sammen en gang. De rødrutete putetrekkene er sydd av kjøkkenhåndklær. Syns det gjorde seg med en liten fargeklatt midt oppi hvitt og grått.


Sittebenken har blitt trukket om i et hvitt "damask" stoff, og ble plutselig mye finere enn det den var før, da den var kledd i nervøs fløyel i en gul, brun, bronseaktig farge (bilde av hvordan den så ut er under det forrige innlegget om soverommet). Ettersom jeg har huset for meg sjøl i helga, er planen å gjøre ferdig siste rest på soverommet, male litt i gangen og litt småfiksing på lekehuset til Emilie, men det gjenstår å se hvor langt jeg kommer...2 kommentarer:

Torill sa...

Så fin gråfarge. Dust og behagelig soverom. Misunner deg som ikkje har soverommet fullt av rot. "Senga har berre klappa sammen en gong"...haha! Eg veit ikkje eg, men du er iallefall ikkje kravstor :-)

fru Dyregod sa...

Det så delikat og pent ut! Hvilken gråfarge har du brukt? Jeg greide å få for mye lillaskjær sist jeg valgte gråfarge til vegger, og det ble ikke helt vellykket