fredag 12. juni 2009

Gangen før og konkurranse

Lillehjelper er hos faren sin i helga så jeg har huset for meg sjøl, og da er det fram med malekosten. Helgas hovedprosjekt er å få skikk på gangen i andre etasjen. Ikke store prosjektet, men mye prik. Listene skal males og det er en del sprekker og slurv rundt listene som skal tettes med akrylmasse. Og så skal det pyntes litt der... Som bildet viser er forbedringspotensiale...


Nostagias verden er en flott blogg som akkurat har rundet 10 000 besøkende, og i den forbindelse er det konkurranse! Bloggen er absolutt verdt et besøk.

I tillegg til maling av lister har jeg flere småprosjekter på gang, noe til gangen, noe til dukkehuset og noe som er relativt planløst, men dette og forhåpentligvis bilder av ferdig oppusset gang kommer etterhvert!

2 kommentarer:

Ida sa...

Så deilig med litt tid for seg selv - og utrolig herlig å få pusle på i fred uten avbrytelser! Blir en stund til det her i gården! :-)

Kose deg masse! Klem fra Ida

LYKKEBO sa...

Ser ikke ut som du skal gå arbeidsledig i helgen!!hehe.. Godt å få gjort litt når man er alene og har tid!:) Lykke til med alle prosjektene dine;)

Og god helg:)