torsdag 28. august 2008

"Ny" hylle, nye blomster og containerfunn


Når man skal på gjennvinningsstasjonen og levere søppel, er det forhåpentligvis ikke søppel man kommer hjem med. Men da jeg sto pent med søppellasser der oppe og venta på tur, kom jeg til å titte bort på hengeren til han som sto foran meg. Øverst på lasset hans lyste denne zinkblomsterpotta mot meg. I god gjenbruksånd spurte jeg pent om jeg kunne få lov til å forsyne meg av lasset han hadde med seg. Den hyggelige mannen gå meg frie tøyler og potta ble reddet fra containeren og pryder nå trappa hos meg.



Med noen høstplanter oppi fikk potta som for litt siden var på tur i søppla en hedersplass på trappa mi. Ettersom jeg holdt på å kjøpe en så godt som maken potte tidlig på sommeren, syntes jeg den ble riktig så fin!


Stua begynner også å ta form etter at den sist fredag ble tømt. Denne hylla, som før var godt nedstøva og mørkerød, har blitt hvitmalt og rommer nå en del av lekene til lillemor. En mikroskopisk del av lekene...


Neste prosjekt nå blir bildelister til å ha i gangen, som sårt trenger til litt styling. Den er et veldig forsømt område her i huset. Jeg veit akkurat hvordan jeg vil ha det, men ting tar som kjent tid! Men i løpet av ikke så alt for lang tid håper jeg at også gangen tar seg opp litt. Jeg har også lyst til å male salongbordet jeg fikk, tror jeg vil ha det også hvitt. Men dette får jeg ta når jeg får tid og anledning... Jeg er i allefall litt stolt over å ha fått på plass hylla mi! Nå mangler bare resten av lekene til vesla en fornuftig plass....

6 kommentarer:

Lykkehuset sa...

Der redda du den. Stakkars sink blomsterpotta, holdt på å bli avfall jo.. Nyyyydelig bilde! Høst nå jo:) Ha en fin dag!

My home is my Castle sa...

Så heldig du var :-)
Var jo dritfin den potta ;)

Flottt stue.

Ha en fin dag

My home is my Castle sa...

Så heldig du var :-)
Var jo dritfin den potta ;)

Flottt stue.

Ha en fin dag

aase sa...

Potta var jo knallfin, godt du var og gav den nytt liv!! Jeg liker slikt!! skulle gjerne hatt den her i butikken min ja!!

Anne sa...

Jøss utrolig hva folk kaster!!

Gamlå sa...

Der gjorde du et kupp!!!
Så heldig du var. Å som deg så hadde jeg også spurt om å få den!!! Den kommer du til å ha glede av mange mange år.
Gamlå