tirsdag 5. august 2008

Ferdige prosjekter og nye prosjekter

Må skryte litt av fremgangen på prosjektene mine. Følgende har blitt utført: Døra mellom stua og kontor-vinterhagen min har gått fra en litt trist tilværelse som gulna trehvit til å bli helhvit. Masse morsom maskeringstapejobb der....


Kjøkkenbordet som jeg fikk av tante har fått ny drakt og møter seinsommeren i hvitt og mørkebrunt. En klar forbedring mener jeg!


Også tripp-trapp stolen har blitt hvit. Mangler bare litt montering der så er den også ferdig. Jeg har også fått malt listene på rommet til Emilie. Litt småfiksing på stua har jeg også fått tid til. Det ble også tid til en Gjøviktur i dag, så nå skal jeg prøve å få mekka sammen litt smådill til mitt eget soverom. Ønsker meg en sånn stigesak til å henge klær på, alt som skal brukes omigjen ligger og flyter på gulvet som regel.... Men denne stigesaken må jo dekoreres litt. Har så vidt begynt på dette, men må nok ta meg en tur i nattens mulm og mørke etter noe å lage stigen av. Har en liten plan om å få ferdig dette pluss litt sying utover natta. Passer på å kunne jobbe litt på nattertid nå som vesla er hos bestemor og bestefar og blir bortskjemt....

4 kommentarer:

Joanna sa...

Kjøkkenbordet vart veldig fint! Hmm her må eg også til pers snart...Bordet og stolane på kjøkkenet mitt er furu, furu og atter furu.

Komoda di i innlegget nedom vart kjempe skjønn :O)

Livet er heeerlig sa...

Alltid godt med ferdige prosjekter, så flink du er :)

jorunnslilleverden sa...

Du har jammen stått på du og fått gjort masse! Ja, man får benytte sjansen mens barna er borte :0) Blir fort litt mer hektisk når de kommer tilbake ;0)

krinkelkroken sa...

Ja maling av dører er mye jobb, jeg malte alle i vårt forrige hus, men denne gangen blir det kjøpt nye;)

Bordet ble kjmepfint!
Holder på med forskelige malingsprosjekter jeg også, men TTT;)
ha en ifn onsdag!