mandag 25. oktober 2010

Midt oppå veggen....


...er det eneste ryddige stedet i stua for øyeblikket!
Da var det alt gått omtrent en uke siden sist det kom innlegg her... Men i løpet av uka har det skjedd litt her i huset; et prosjekt på soverommet nærmer seg ferdig, stuegulvet er fjernet, nye fliser rundt ovnen er ordnet, pelletsovn er instalert og varmer godt!


Stuegulvet fikk møte sjebnen på tirsdag, da forsvant det øverste laget med brukbar parkett ned i kjelleren der den lagres mens den venter på nytt liv et annet sted i huset, resten av gulvet forsvant ut i garasjen der det lagres i påvente av en tur på søppeltomta. Under flere lag med gammelt gulv kom originalgulvet til syne. Heldigvis var det helt og fint, men med en alldeles grusom farge. Det vil si, den er vel ikke grusom sånn egentlig, bare mindre tiltalende.... Grunnen til at dette ble gjort nå, uten at det eksisterer noen fastsatt timeplan for resten av stua er at det ble satt inn en pelletsovn der vedovnen på stua sto før. Og "ovnbyttet" medførte litt oppfriskning av flisene under ovnen.

Så nå har jeg god og varm pelletsovn, fine fliser, en brannmur som trenger litt maling og et stygt stuegulv med lister som sitter et par centimeter oppå veggen... Det normale kaoset med andre ord!


Og i den forbindelse tar jeg bilder av ting godt oppå veggen og later som alt ellers er under kontroll :)