søndag 3. oktober 2010

En midlertidig løsning


Sånn ser stua ut nå. De svarte skinnsofaene som jeg aldri klarte å slå meg til ro med har forsvunnet, og en midlertidig sofaløsning har tatt over plassen. Greit nok, men en annen sofa vil nok ta over om ei stund. Men det får vente til jeg finner den jeg vil ha, og ikke minst til jeg har råd til den sofaen jeg vil ha.

En midlertidig løsning, men tross alt ikke ille...

Med tid og stunder skal også stua pusses opp som resten av første etasjen, med samme veggfarge som i spisestua, og gulvet her skal også males likt som på kjøkkenet og i spisestua. I den forbindelse har jeg også tenkt å male skapet over sofaen hvitt, det samme gjelder skapet i hjørnet. Litt kreativ møblering i hjørnet grunnet tvilsom stålampe og til tider veldig aktiv treåring...


Pute og blomster i lynglilla eller hva man skal kalle det frisker opp. På fatet, som er et impulskjøp fra Jysk, står to lysestaker fra bruktbutikken som har gjennomgått en liten make-over ved hjelp av sinkspray sammen med ei krystallkrukke, som er en gave fra søstra mi og samboeren hennes.

Midlertidig, men ganske koselig....

6 kommentarer:

Hos Farmor sa...

Ble ikke verst det da :) Du har det så fint så - og jeg likte bildene fra spisestua i innlegget nedenfor veldig godt også :)
Ha en strålende uke!
Klem Martemora

Datt sa...

Det får'n si, din midlertidige løsning var i grunnen bedre enn min permanente! Hihi... ;)

Gammel stil sa...

Det ble jo kjempefint!!:) Helt fantastisk:) Sånn kunne vi ha det permanent vi;)

Klem:)

Kaoskontroll sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar!

Synes den midlertidige løsningen var riktig så koselig jeg. Og for en utrolig skjønn spisestue du har! Veldig harmonisk, men den flotte bilderammen over skjenken som prikken over i'en. Gjett om jeg fikk lyst på en slik! ;)

Klem

Pia's lille hjørne sa...

Et utrolig fint hjem du har, blir helt fasinert av slikt. Og det er utrolig kjekt å fikse på ting en har fra før og hvis en får tak i gamle ting som kan bli riktig så fine. Gammelt blir som nytt...;)

Unknown sa...

Helig er ordet! Liker stilen din kjempe godt :)
Ta gjerne turen innom meg å se, jeg elsker hvitt, sølv og engler. Legg deg gjene til som følger :) Takk for en trivelig titt:)