tirsdag 17. november 2009

Min nye venn


Min nye venn er ei symaskin av sånn cirka førkrigsmodell som jeg har fått låne av bestemor. I følge hun så skulle hun visst aldri sy igjen, det samme gjaldt visst lefsebakst. Så symaskina kunne jeg få låne på ubestemt tid. I løpet av de siste dagene har jeg lekt meg litt med denne. Resultatet syns på bildet over. Ikke helt fornøyd, men det skyldes vel heller syersken enn symaskina!


Denne nye vennen min skal også få lov til å gjøre sin innsats på finpussen til det hemmelige prosjektet mitt. Gardiner skal sys, må bare finne stoff til disse først... Men om ikke lang tid skal også dette rommet være klart. I bunn og grunn gjenstår bare å få møbler på plass, rydde samt gardinene da. Ikke uverkommelig, bare anledningen byr seg!

3 kommentarer:

AG sa...

Så morsomt å få låne symaskin! En symaskin står høyt på ønskelista, tenk så mye fint man kunne lage da:) Kjempefine hjerter du har laget:)
Ha en fin kveld!
Klem AG

Kaoskontroll sa...

Takk for hyggelig kommentar! Og så sant så sant! På Jysk og Nille har jeg funnet mange skatter. Både som de er og som jeg har "foredlet". Men det har liksom ikke vært noe mellom meg og Europris... til nå! Var så begeistret at jeg uttrykket det ovenfor betjeningen, og det er jeg ellers lite flink til.

Jeg har en ny og ubrukt symaskin. Den har vært ny og ubrukt i to år nå, og for noen dager siden spurte min søster om hun kunne låne den. "Selvsagt" svarte jeg, som den gode søster jeg er, men inne meg ble det uttrykket noe slikt; "Nei pokker om du skal sy på den før jeg gjør det... det vil jeg få høre igjen i årevis!"
Og der og da bestemte jeg meg for å dra den frem og sy noe. Hva som helst! Men gnisten døde fort. Det blir nok min søster som syr på den først... så får jeg heller leve i skammen. ;)

Pink lady sa...

Flott gammel symaskin!

Min mors symaskin har forlengst bikket 40 år og still going strong! :)

Klem Pink Lady