søndag 15. november 2009

Før og etter


Tross influensa og stuebekymringer går det sakte men sikkert framover med det hemmelige prosjektet mitt også. Dette skapet har fått seg en liten make over og er klart til innflyttning på dette rommet bare noen krefter vender tilbake. Mangler bare knotter, men som vanlig er jeg litt for utålmodig! Og skruene til knottene må kuttes litt... Noe som jeg ikke har så veldig lyst til akkurat nå, vil mye heller vise fram det nymalte skapet!


Sånn så det ut før, kjedelig furu, men jeg synes fasongen er fin. Også har det plass til litt av hvert. Egentlig hører det til hyller som skal inni, men de har jeg ikke malt enda, tror egentlig ikke jeg får bruk for de, iallefall ikke i første omgang.

Det hemmelige rommet mitt er for tida ganske så kaotisk, men bare formen blir bedre skal diverse møbler på plass, skapet opp på veggen og det skal ryddes. Da mangler det bare gardiner og litt dill. Stoff til gardinene har jeg kjøpt, men det ble ikke som jeg hadde sett for meg så jeg håper å finne en bedre løsning. Og så spørs det om jeg får til som jeg har ment da...

Og når formen blir bedre blir det nok også en løsning på stueproblemet mitt, noen lyse puter og noe å ha over sofaene blir det ihvertfall med tid og stunder. Jeg er veldig takknemmelig for alle gode tips til løsninger som jeg fikk på innlegget under.

6 kommentarer:

irene sa...

Hej

Så göy å se för og etter bildene dine. Gjorde precis det samme for noen uker siden. Precis samme skap! Det var litt göy!
Jeg tok derimot bort "pinnene" i vinduene.
På min blogg legger jeg av og till ut för og etter bilder, elsker å göre om. Du er velkommen på en titt!

Irene

Trultemor sa...

Jeg har også nylig malt et sånt skap...til frøkenas rom. Og nå inneholder det både bøker og cd'er osv

Forandring fryder:)

Hilde Heimdal sa...

så spennende å se :)))

god bedring til deg !!

Klem:)

Anonym sa...

skapet har blitt kjempe fint! Gleder meg til å se det hemmelige prosjektet ditt! ha en fin kveld!

-Kamilla- sa...

Det skapet ble kjempe fint :0)
Gleder meg til å se når du har fått det opp og ordnet inni det :0)
*Klem*
-Kamilla-

Unknown sa...

Hei:)

Hvordan gikk teppejakten?? ;)