torsdag 24. juni 2010

En gammel venn


Under en ryddesjau hjemme hos mamma dukket en gammel venn opp igjen, Krølle, den gode gamle bamsen min. En god venn gjennom tykt og tynt. Selv om det er flere år siden vi har hatt kontakt, fant vi fort igjen tonen.


Krølle fikk selvfølgelig lov til å bli med hjem, og bor nå på soverommet mitt. Der regjerer han på hylla og passer på oss alle om natta. For lille Frida-vovsen er nemlig ingen vakthund...
Men Krølle tar jobben seriøst!


Emilie syntes også Krølle var en sjarmerende kar, han har riktignok blitt litt tufstete i pelsen med årene og har mistet ett øye. Og etter litt overtalelse fikk jeg lov å ha han i fred, for Emilie har jo kosefilla si så da må jo også mamma få lov til å ha bamse hos seg...

En liten kort oppdatering herfra. Her skjer det lite på interiørfronten for tida, men ganske mye på bilfronten, så bare gamle biler har fått den siste olje og "nye" den første kommer jeg sterkere tilbake.

10 kommentarer:

Barbro sa...

å, herlig! krølle var en vakker liten bjørn ;)
nattaklem fra Barbro

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Såå koselig å finne Krølle da.. passet fint på hyllen din der..:) Søt!!

He ei fin natt! :)
Klem fra Solveig i svingen!

Alven sa...

Hei :-)

Så koselig med "gamle" venner :-) Har en gammel venn stående vedsiden av sengen min jeg og :-) Når jeg var liten lå den i sengen,men nå pynter den nattbordet :-)

Ha en flott helg :-)

ide-puffen sa...

Det er så rart å se igjen disse trofaste vennene vi hadde som små. Jeg fant min gamle bamse her i vår. Den har vært gjemt bort på hytta lenge. Koselig å finne dem igjen.

Ha en deilig helg.

Klem
Randi

Anonym sa...

Så koselig å finne igjen den gamle bamsen. Den pyntet fint opp på hyllen.
Klem Igi

Randi sa...

Så gøy å finne igjenn ein gamal venn som det der :-) Herleg rusette var han jo blitt. Masser av gode minner med sånne venner.
Ha ein fine sumar.
Klems

-Mia- sa...

Den er lik som min!! :-) Jeg har og en sånn bamse som jeg fikk til ettårsdagen min! Nå sover den i senga til datteren min hver natt! :-) Ha en fin helg! Klem

Fruen sa...

Heisann! Ja det er koselig å finne igjen de gamle barndomsskattene etter mange år på "avveie"!

Jeg lurte på hva fargen du har på veggene heter? Den virker så perfekt - lys og samtidig mørk!

Ha en fin dag!
Hilsen Fruen i Nord!

På landet sa...

Så gøy at denne søte karen dukket opp igjen da =)

Prinsessen paa erten sa...

Søt bamse :)

klem