torsdag 10. juni 2010

Blått og hvitt på kjøkkenetKjøkkenet har fått en sommerlig oppfriskning i løpet av dagen. Krakken som pappa har laget en gang i tida har blitt malt hvit. Før var den blå - veldig blå! Men i iveren etter å komme i gang med dette lille maleprosjektet glemte jeg helt å ta før-bilde. Men den passer i allefall litt bedre inn på kjøkkenet nå etter en omgang med malekosten.

Denne krakken er en av mine mange flerbruksting; den er akkurat passe høy til at jeg når opp i de øverste skapene når jeg står på den, Emilie når opp på kjøkkenbenken sånn at hun både til glede og fortvilelse kan hjelpe meg med å lage mat. Også Frida-vovsen bruker denne krakken, ettersom hun er så stor må matskåla hennes opp fra gulvet og krakken er passe høy - til det og! Skal si pappa var flink til å ta mål da han lagde denne for 15-20 år siden. Lurer på om han har noen synske evner...?

Blått og hvitt er jo en veldig klassisk kombinasjon, men like flott for det! Og ikke minst sommerlig synes jeg. Et blårutete kjøkkenhåndkle og noen søte små blå blomster pynter opp på kjøkkenet mitt nå.

De små hjerteknaggene fant jeg helt tilfeldig på en av Lillehammers morsomste butikker; O. Borgen (en Jernia-butikk hvis jeg ikke husker helt feil). Dette er en sånn butikk som har alt mellom himmel og jord. Og de har masse av alt mellom himmel og jord! For og si det sånn så er jeg glad jeg ikke skal ta varetelling der... Dette er en sånn butikk som jeg går i helt på egenhånd, jeg tar i allefall ikke med meg Emilie dit, det tror jeg hadde vært en potensiell katastrofe. Og for disse søte knaggene måtte jeg gi den svimlende sum av kroner ti pr stk...


Også rammene over knaggene er en stor favoritt. De fant jeg på min yndlingsbutikk på Gjøvik, Bruktboka. Synes disse ramme er akkurat passe rustikke til å passe inn i min stil.

17 kommentarer:

Hanne Margrete sa...

Veldig søte var de knaggene,ikke alltid ting trenger å være så dyrt for å gi hjemmet et nytt lite "løft"

veggen ble veldig sommer-frisk og fin med blårutet kopphåndkle og skjønne blomster!

Ingvild sa...

Nydelig kjøkken. Farger helt etter min smak... Blått og hvitt er helt nydelig!

Ha en fin kveld,
klem,I

Pia Nelly sa...

For en herlig flerbrukskrakk!!! Ja, han var nok synsk han som laget den;)! Søte knagger, og sommerslige farger på kjøkkenet=)!

Klemmer!

Martemora sa...

Så koselig det ble - og herlig med blått!! Fin fredag!!

LYKKEBO sa...

Er så fint med blått på kjøkkenet!!
Så slte de små knaggene:)

God kveld:)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så lekkert du hadde det på kjøkkenet :) Blått og kvitt er flott sammen :)

Ønsker deg ei herlig helg! :)

Godklem

Anette sa...

Takk for koselig kommentar ;) så fiiin blogg du har!!! Legger meg til som følger ;)

Anette

Lillians Tanker sa...

Så koslig det var med hjerteknagger ved vasken, enkelt og søtt:)

Håper du får ei fin helg:)

lisje astrid's husblogg sa...

Hei♥
Kjempe lekkert på ditt kjøken!
Å veeeldig fint med kvitt og blått!

Bloggen din er så flott!

Tusen takk for kos helsing frå deg♥

God helg:)
Klem frå Astrid♥

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen:)

Så flotte, sommerlige bilder!!! Herlig med hvitt og blått og rutete:) En deilig kombinasjon!! Så flott den gamle krakken var! Ekstra hyggelig at din far har laget den:)

Ha en riktig FIN helg!!!

klem klem
Anette:)

Godt Isolert/Victoria sa...

Nydelige kjøkkenbilder! Knaggene var supersøte.
Ha ei flott helg!

Mange klemmer!

På landet sa...

Koselig det er hos deg :) Krokene var kjempe søte, gjorde seg godt der. Gøy at pappan din har laget krakken da!

God helg til deg å dine.

Randi sa...

Blått og kvitt er jo alltid ein vinnar om sumaren då... Nydeleg kjøkken du har fått deg. Og dei knaggene var jo berre supersøte!
Flott blogg du har her, kjem nok til å titte innom att her igjen... :-)
Ha ei god helg.
Klems

Vibeke / Mammas Hus sa...

Husker da jeg jobbet på Lillehammer, om vi ikke hadde det kundene ville ha sendte vi de til Borgen. Der har de ALT. Tror de har tatt vare på ALT gjennom årene. ;P

Koselige bilder hos deg!


Vibeke :)

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Sååå koselig det ble på kjøkkenet ditt :) Lekkert med blått og hvitt :)
Kjempe sommerlig!
Klem

Loppeline sa...

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på soverommet mitt! Nå er badet også ferdig, så titt innom for å se før/etter! Knaggene dine var utrolig fine, og kjøkkenet ditt ser veldig lekkert ut! Jeg elsker hvitt og blått på kjøkken! Legger meg til som følger av bloggen din!

Ha en strålende dag!

Loppeline

-Mia- sa...

Så nydelig du har det! Deilig årstid når vi kan pynte med sommerlige farger overalt!! :-) Tusen takk for koselige kommentarer hos meg! :-) Jeg har og en sånn liten krakk, som min bestefar lagde til meg når jeg var 2-3år, den er så søt, og kan brukes til så mye! :-) Ha en fin kveld! Klem