mandag 3. mai 2010

Uteplass


Jeg skulle gjerne deltatt på NIBs utfordring om å vise uteplassen, men det er ikke stort å vise! Bildet er tatt i fjorhøst og viser den ene uteplassen. Men i skrivende stund er gresset grått og vissent, spireabuskene uten blader og utemøblene skriker etter et malingsstrøk. Og de andre uteplassene er heller ikke noe å vise fram.
Verandaen er ikke særlig fotogen med et midlertidig rekkverk, grønne plastmøbler og masse rot og søl. Møblene som med tid og stunder skal stå på plena er under oppussing, det vil si de er limt og skrudd sammen etter en liten redingsaksjon, og med tid og stunder skal de få et malingsstrøk og litt oppfriskning. Putene som brukes der passer egentlig ikke og var en mellomting mellom et veldig fornuftig kjøp og et regelrett bomkjøp. De passer egentlig ikke til møblene, men de gjør møblene mer brukervennlige. Og de er grønne og ikke spesielt pene, men veldig praktisk med tanke på kombinasjonen treåring og søl...

Men planene med uteplassene her er mange og omfattende. Verandaen skal bygges på, sånn at vi får utnyttet tomta mer samt få bedre solforhold - og den kjempefine Mjøsutsikta! Samtidig med dette skal plena rettes opp og planeres sånn at den ikke heller og bare er skråning så det er umulig å få satt et bord rett. Og verandaen, både den eksisterende og den nye delen skal "flukte" med plena.

Så kanskje neste år hvis alt går etter planen og lottotallene slår til kan jeg være med på sånn utfordring!

9 kommentarer:

silje-sin sa...

Dette bildet var ihvertfall veldig fint, jeg måtte rett inn å se:) Lykke til videre, har masse å gjøre vi også! Hilsen silje.

Jatte sa...

Hei,
så koselig blogg du har♥
Syns denne uteplassen var koselig jeg!♥

Klem fra Jatte♥♥♥

Fru Rosa sa...

Det var jo et fint bilde:)) Her har det vært snø idag så uteplassen min har vært hel hvit faktsik...tragisk på en mai dag...

men et spm om utfordringen....er det bare ett bilde vi skal vise? eller er det så mange du vil? og skal jeg linke det til nib? og eventuelt hvordan gjør jeg det?

ikke helt god ennå på denne bloggingen:)) men jeg lærer :))

Flott blogg du har:))

masse klemmer fra AnnElin

-Mia- sa...

Koselig liten uteplass det der da, så får vi sikkert se mer når gresset blir grønt, og sola varmer! :-) Ha en fin dag! Klem

Synnøve sa...

Koselig bildet.
Jeg synes NIB har kunnet hatt konkuranssen om uteplasser senere i sommer,når det er grønt og det blomstre.
Klem

Martemora sa...

Høres ut som du beskriver vår hage - ikke særlig "fotogen" og bloggbar den heller - terrassen er under oppussing, og planene er mange for hvordan hagen burde vært :) Vi kommer sterkere tilbake!! :)

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Kjempe lekkert :)
Ja, her er det også masse som skal gjøres før det blir en foto runde ute.. men kansje i løpet av Mai..:)

Ha en fin dag videre:)

Klem

Datt sa...

Ikke mye å vise her heller, og blir bare sjalu på de som viser grønne bilder... :P

Monica sa...

Syns det var ewnkoselig plass jeg! :)