søndag 24. januar 2010

Kjøkken etter


Sånn cirka 90% ferdig kjøkken! Endelig... Nå er det forhåpentligvis slutt på kontakter og ledninger som henger og slenger alle steder, benkeplater og vasker som ikke er festet og lignende irritasjonsmomenter!

Og resultatet ble riktig så bra, synes jeg i allefall. Stor forbedring fra sånn det var. Og så masse benkeplass som det ble!

Noe småtteri mangler riktignok enda, men det kommer seg nok utover i uka. Ventilatoren og noen hyller skal på plass over komfyren, skjærefjøl skal ordnes i skuffeseksjonen og sokkelen på benken trenger et malingsstrøk til, men mot for alt arbeidet som hittil har blitt lagt ned på kjøkkenoppussing er dette småtteri!

Jeg var litt i tvil om det skulle bli plass nok til spisebordet, men det ble det! Har litt lyst til å sette inn en liten slagbenk og et par taburetter i stedet for stolene, men jeg får se på den saken etterhvert. Bare hyller og stæsj, eller dill som det også blir omtalt som, kommer på plass vil det ikke virke som tomt her. Går alt etter planen ordnes dette i løpet av morgendagen! Og da kommer det flere bilder!

8 kommentarer:

Cecilie sa...

Flott kjøkken! Stilig med panelen liggende! ;)

Ha en fin kommende uke!

Klem, cecilie

Minka sa...

Så kjekt å bli ferdig, nesten hvertfall....Men er jo det gøyeste igjen da..Ble kejmpe fint..

Har en drøm... sa...

Det ble kjempefint, mye lysere og trivligere sånn:o))
Gleder meg til bilder med stæsj:o))

Klem line

Lindas hus sa...

Det ble jo stooot forskjell. Kan tenke meg det var godt å få det mye lysere! kjempe koselig ble det og jeg kan tenke meg at det blir lekkert etter du har fått stylet det ferdig. Likte veldig godt flisene du har valgt også. Ha en fin uke og kos deg på kjøkkenet!

Berit sa...

Wow!!
ER dette samme kjøkken!
En lysere tilværelse helt klart!
Supert!!!!

Pia Nelly sa...

Hei og takk for besøket i bloggen min=)!! Så flott kjøkkenet ble!!! En veldig koselig blogg du har! Her kommer jeg tilbake=)! Er Frida en irskulvehund?

Ønsker deg en fin fin uke=)!
Klemmer!

Mitt lille hus på landet sa...

Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg! Kjøkkenet ditt ble kjempefint!! Det kan du være godt fornøyd med:) Ha en fin dag!

My home is my Castle - by Kari sa...

Så flott det ble :))
Tusen takk for besøket inne hos meg :)

Klem,Kari