onsdag 20. januar 2010

Før: Kjøkkenet - vær gjerne kritiske!


Nå har det vært veldig stille på bloggen min ei stund, men det har sine årsaker!
Kjøkkenet har det lenge vært meninga å gjøre noe med, og nå har det endelig skjedd noe her. Men siden ting ikke akkurat er på sin rette plass, så får jeg vise noen før bilder av kjøkkenet. Egentlig et ganske koselig rom, men med mange små mangler og irritasjonsmomenter. For eksempel stenger spisebordet for tre av benkeskapene, så inni der var det ting som sjelden var i bruk... men med kun tre skap pluss gryteskapet fungerte dette dårlig.

Et annet irritasjonsmoment var benkeplata, som ikke var lang nok, men som hadde en skjøt midt på. Og den ene delen av plata hadde vridd seg en veg, mens den andre vridde seg den andre vegen. Rommet virket mye mindre enn det faktisk er med mørke skapfronter og mørkt gulv. Dette blir det også en ordning på nå!


En ting som etterhvert irriterte meg var denne benken som står rett innenfor døra, der samlet alt smårusk seg, og dette var også den eneste plassen rundt komfyren. Sjekk også ut ledningen til ventilatoren som henger foran skapdøra, denne måtte løftes opp for å komme inn i skapet. Og bare for å påpeke det, valget av fliser var ikke min avgjørelse! Det er den forrige eieren som har pusset opp kjøkkenet sist, vi har kun gjørt noen små reparasjoner for å få dette til å virke sånn midlertidig. Men både stygge fliser og dårlig benkeplass blir det nå gjort noe med....

Med så mange småfeil og irriterende ting på et rom som er så mye i bruk som et kjøkken blir tålmodigheten veldig fort forsvinnenede liten, og nå er den nærmest ikke eksisterede - jeg vil se kjøkkenet mitt ferdig!

3 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Hehe, akkurat som om jeg skulle skrevet det selv... Er ikke noe happy for kjøkkenet i huset her jeg heller... :o))
Dårlig benkeplass, stygge fliser, vegg med hull og merker osv, osv...

malte det lysegrønt for noen år siden, men blir fort lei farger gitt, nå vil jeg ha HVITT! Men det var STOR jobb og male husker jeg, og jeg sa at jeg aldri mer skulle gjøre det, men det er glemt:o))

Håper og få gjort noe snart og da kommer det nok før og etter bilder hos meg og...

Lykke til med prosjektet ditt, gleder meg til å se resultatet.

klem Line

lovecountrychabbychicstyle sa...

ønsker deg lykke til med prosjektet:) vi skal ikke pusse opp kjøkkenet (bygge nytt) før om 2 år vi!! vi sparer og sparer!! Vi skal rive en vegg og få dobbelt så stort kjøkken. Det blir litt bondeaktig stil egentlig selv om kjøkkenet blir helt hvitt fra ikea med hvite mursteinsfliser. Vi skal ha høy hjørnepeis og det gjør det jo veldig bondeaktig synes jeg:) blir gigantisk kjøkken og stooor plass!! jeg gleder meg!! Men det kommer på godt og vel 200.000kr derfor er vi i sparegropen enda:) vi er snart halvveis da:)

LYKKE TIL!! oppussing er gøy! iallefall etterpå;)

Lillan:)

Kaoskontroll sa...

Takk for hyggelig kommentar! :) Ja, det er litt kjedelig når man må plusse på klesbudsjettet på toppen av kostnadene ved oppussing, men man må nesten ta det med et smil og glede seg over resultatene... uansett svinn på veien. ;)

Jeg må innrømme at jeg her hadde irritert meg grønn over kryssende ledninger. Kunne jeg neppe levd med i mer enn to dager! Lykke til, for det blir sikkert fint når dere er ferdige! :)