onsdag 27. januar 2010

Før og etter på kjøkkenet - del 2


Sakte men sikkert tar kjøkkenet form, detaljene lar vente på seg, men alt av maling og sånt er straks ferdig. Litt småfiksing som blir oppdaget etterhvert, ei skapdør som trenger et malingsstøk til (den som skal være på skapet over kjøleskapet på bildet under) og sånt noe. Men ettersom det er lite detaljbilder å vise enda, blir det mer før og etter bilder.

Foran vinduet der spisebordet sto før, ble det plass til tre skap, samt ei hylle som ble bygget for å fylle ut plassen mest mulig. Komfyren ble plassert i hjørnet, der det før var skap som man ikke kom inn i hvis noen satt ved bordet. Spisebordet sto plassert sånn at det blokkerte tre av skapene, men det var eneste måten å få plass til spisebord på. Og med så mye benkeplass som den nye løsningen på kjøkkenet ga, var spiseplass ved vinduet noe som lett kunne ofres. Bordet ble det jo fortsatt plass til!


Microovnen skal bygges inn i restene av et overskap vi fant i kjelleren, og på toppen av dette legger vi resten av benkeplata, sånn at kaffetrakteren kan plasseres på toppen. Dette vil frigjøre enda mer benkeplass.


Sånn så denne veggen ut før. Mellom disse bildene ligger to uker, en god del riving og oppbygging, samt et forferdelig kaos...

5 kommentarer:

Maja sa...

Kjøkkenet ble kjempefint med hvit maling!
Ikke så mye som skal til for å få nytt kjøkken;)
Ha en fin dag:)

Livs Lyst sa...

Kjempe gøy å se både før og etter bilder!! Kos dere på kjøkkenet!

Hilsen Liv ;O)

Fru Luna sa...

Det er så fint med hvite kjøkken! SNART skal mitt også bli hvitt :)
Så mange fine skilt du har. Lager du de selv?

Datt sa...

Puh, ser ut som det holder på å bli et skikkelig drømmekjøkken der jo, heldiggris! :D Synes jeg ser potteplanten bli dratt rundt, glad der ikker bare meg... Hihi... ;)

Cecilie sa...

Så flott det blir! God utnyttelse og løsning! :)

Ha en fin kveld!

Klem, cecilie