fredag 12. september 2008

Selvgjort er velgjort......i allefall når pappa tar over kløneriene mine og får det gjort!
Gangen her har lenge trengt en oppdatering, men det har liksom aldri blitt dens tid. Men nå er jeg i gang! Jeg gikk på med krum rygg og forsøkte å lage meg bildelister, men resultatet ble heller stusselig. Men pappa kom innom, tok med seg hele rukkelet og fiksa alt sammen! At det endelige resultatet ikke inneholdt noen av originaldelene er en helt annen historie... Nå har bildelistene kommet opp på veggen, og delvis blitt tatt i bruk. Jeg regner med at bilderammer og lignende stæsj må flytte rundt x antall ganger før jeg slår meg til ro med det, men nå er de da kommet i hus, og de er betraktelig mye bedre enn om jeg skulle gjort det sjøl!


Det neste som står for tur i gangen er denne kroken. Før sto det et underskap fra kjøkkenet her. Uten topplate så det sier seg sjøl at dette ikke var noen spesielt god ide ettersom alt bare ble stappa oppi, helt foruten noe system. Planen er at det skal inn en benk, med sitteplass oppå og kurver under. Da skal det bli system og orden... Over den har jeg ei hylle som skal opp. og jeg må vel også få opp ei knaggrekke eller noe til jakker. Men ting tar tid...HER MÅ DU SLUTTE Å LESE HVIS DU ER INNOM HEIDI!

I helga skal en av de aller beste venninnene mine gifte seg, og i stedet for kort har jeg tenkt de skal få dette bildet. Bildet er limt på et lerret (50 x 70 cm tror jeg), og er behørlig pyntet etter alle kunstens regler. Håper de får den riktig fin dag!

5 kommentarer:

Livet er heeerlig sa...

Å venninnen din kommer sikkert til å bli veeeeldig glad, kjempeflott!
Så kjekt å få hjelp, litt for lett å skyve prosjekter foran seg :)
Ha en riktig så flott helg
*Siv*

ENGEL sa...

ojoj. jeg slutta lese for jeg heter heidi!hihi. koselig blogg du og!jeg linker deg!

Daisys home sa...

Tusen takk for besøk på bloggen min,så koselig.Fin blogg du har.

Solveig sa...

Hei:) Koslig at du var innom bloggen min,å i tilegg la igjen en kommentar:) Hvitt å blått er en klassiker ja;) Jeg fant meg mye fint på shopping turen,har lagt ut bilder akuratt nå! Så fint du har det hjemme hos deg, og for ei herlig lita/stor jente:) hehe. Flink du er med maling og å lage ting selv!

Håper du har hatt en fin mandag:)

aase sa...

Rålekkert lerrett!! Heidi blir nok superglad!!!