fredag 5. september 2008

Muffinsrusen har begynt å avta


På torsdag hadde jeg bedt mamma, pappa, bestemor *2, bestefar samt søstra mi med samboer på "bursdagskaffe". Men alt bestemte seg for å gå på tverke! Den ene planen etter den andre måtte forkastes. For det først skulle jeg male stuebordet mitt, men onsdagskveld, lenge etter sengetid, da bordet skulle forflyttes fra roterommet der jeg hadde malt det og inn på stua der det egentlig skulle være ble jeg ops på at bordplata trengte et strøk til med maling. Den fikk faktisk to før sengetid!

For en gangs skyld var jeg godt forberedt på morgen"sresset". Barnevogna var plassert i bilen, klær og diverse til barnehagen ferdigpakket. Alt var klappet og klart, bare å lufte vovsen, spise frokost og dra, først levere vesla i barnehage, så på butikken for å handle inn til "selskap", og så hjem og bake, rydde, vaske og ordne. Men så starter ikke bilen!
OK... over til plan b: Ta alt som jeg ikke kan på gjort mens lillemor er våken når hun sover! Men plan b gikk også i vasken da et snakkesalig overraskelsesbesøk meldte ankomst via mobil. Såjeg og Emilie gikk i gang og vaket gulv, bar bord og bakte muffins i lynets hastighet. Som den velorganiserte husmor jeg jo er, hadde jeg selvfølgelig ikke sukker i hus, så muffinsene ble bakt med natreen "sukker". De så litt mystiske ut, men smakte riktig bra. Men kombinert med for mye kaffe og for lite mat, ble dette for mye for hodet mitt. Så mens Emilie lå ute i vogna og sov, stresset jeg rundt og prøvde å rydde og vaske litt mens jeg gjorde et tappert forsøk på å være vertinne.
Da første omgang med besøk dro igjen, kom jeg på at jeg ikke hadde fått tatt opp noe til middag, så jeg ringte søsteren min og fikk snille hun og snille samboeren hennes til å komme litt før med mat til Emilie, kaffefiltre og oppvaskemaskinmiddel. Finish powerball... Innen de kom var jeg ute og svevde ganske høyt over bakken, dopa på kaffe og kunstig sukker. Sånn cirka i godt selskap med rosa elefanter og lignende... Ting ordnet seg til slutt og kaffeselskapet ble riktig hyggelig!
Forrige helg kom pappa med bursdagsgave fra bestemor og bestefar, kortet som fulgte med ga meg streng beskjed om å bruke pengene jeg fikk til noe jeg ønsket meg, men ikke trengte. Så denne klokka, kjøpt på Jysk for trettti kroner og bilderammene kom i hus.

Sånn så det ut klokka ni torsdagsmorgen, før jeg klarte å dope meg sjøl på kaffe og kunstig sukker... Men det ordna seg! Mens rusen la seg utpå kvelden, gikk jeg i gang med siste omgang på bordplata, sterkt inspirert av Prinsesse Elin, dette kommer det bilder av seinere!

3 kommentarer:

Kari sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kari sa...

Puh....
Jeg blir nesten stressa av å lese hehe...
Tenker det var godt å legge seg etter en sånn dag ;)

Ha en god helg. uten stress hihi

Livet er heeerlig sa...

Hehe, måtte le litt da jeg leste innlegget :)
Vittig, kjenner meg SÅ igjen. Noen ganger kræskjer bare alt.
Kjempekoselig blogg du har, gleder meg til neste innlegg :)
*Siv*