tirsdag 4. november 2008

Endelig ferdig!


Puh! Endelig er hele spisestua ferdig malt! Hadde jeg visst at det var så mye pirk og dill med å male stolbein hadde jeg aldri begynt... Men nå viser den seg fram i nymalt prakt og jeg kan endelig krysse ut dette punktet på lista over prosjekter som skulle vært gjort.


I mine øyne er det ingen tvil om at den gjør seg bedre i hvitt enn i godt brukt brunt! Nå er det bare stolsetene som står igjen. Men de skal vel ikke bli alt for vanskelige å trekke om innbiller jeg meg...


Hva neste prosjekt blir veit jeg ikke, men akkurat nå frister det ikke med mer maling på ei stund. Men jeg har fortsatt igjen fire kjøkkenstoler som skulle vært malt og trekt om, men de har heldigvis ikke utskjæringer og krommelurer på beina!

10 kommentarer:

Bakketun sa...

Det ble veldig bra. Helt enig med deg....mye finere i hvit :)

Klem

Christine Louise sa...

Så flink du har vært =)

Anita sa...

Så flott det ble og vel verdt arbeidet tenker jeg. Jeg har igjen å male kjøkkenstolene mine før jeg er ferdig i det rommet.Gruer meg og finner mange unnskyldninger for ikke å begynne. Den siste er at jeg kan vente til våren for da kan jeg gjøre det på terrassen. ;)

ceciliegrut sa...

Det ble kjempefint! Hvit spisesyue er så lekkert :o) Stolene er ingen sak å trekke om, har nesten like selv og har gjort det mange ganger ;o)

Nå sist kjøpte jeg en gardinlengde på Kid, og det rakk til alle 6 stolene. Låner mannens stiftemaskin (sånn stor som man slår stiftene i, brukes til gipsplater), men det går helt sikkert like fort unna med en annen å..

Brocante sa...

Gratulerer med "ny" spisestue! Kjempejobb kan jeg tenke meg. Flott ble den i alle fall!

Solveig sa...

Hei hei:)
Så lekker spisestua di ble!!
Du har virkelig hatt arbeid med den ja skjønner jeg;) Merket det selv hvor mye arbeid det er da jeg skulle male min. Enda den ikke har noen detaljer.
Men så godt det er å være ferdig med et godt arbeid:) Å bare nyte så fint det ble!

Ha en fin fin tirsdag.

Gamlå sa...

Skikkelig fin er den blitt. Du har gjort en kjempe jobb!! Det skal du vite.

Ha en fin kveld

hilsen Gamlå

Daisys home sa...

Dette ble jo veldig fint da.Har selv hatt denne i hvitt for noen år siden og vet selv hvor masse jobb det er å male den.Desverre så ble den så dårlig etter hvert,at den måtte skiftes ut.Ha en fin kveld!

by Siv sa...

Så flott det ble :)
Huff ja når et maleprosjekt er ferdig er ikke lysten der med en gang å male mer... Jeg sitter og blogger istedetfor å male. Skal gjøre extreme makeover på en kommode. Nå skal jeg legge fra meg PC`n
Ha en finfin kveld
*Siv*

Julies sa...

Kjempefint !
Pusset opp stua i sommer og i forbindelse med det fant jeg frem noen gamle møbler jeg malte. Sofabord, et hjørnebord, bokhylle og vedkasse. 5 strøk på alt sammen og når jeg var ferdig så var jeg helt enig med meg selv om at jeg aldri skulle male ett eneste malingstrøk igjen. Men det går fort over...