tirsdag 14. september 2010

Dobbeltmoral!


Dagen etter sjølskryt innlegget mitt om hvor flink jeg har vært til å overholde nyttårsforsettene mine, er det på tide at jeg går på en kommende smell på det feltet! Jeg har i lengre tid hatt store problemer, et enormt problem, med sofaene mine. Svarte skinnsofaer er veldig praktisk, men ikke det jeg vil ha. Jeg fikk meg aldri til å trives med de.... Ikke noe galt med sofaene, så det må ha vært meg det har vært noe alvorlig galt med. Men nå er problemet løst i form av en annonse på finn.no! Og i dag forsvant sofaene ut døra. Da håper jeg de får et bedre liv i et nytt hjem, der de blir brukt og ikke bare står som en kilde til frustrasjon. Men nå har jeg et nytt problem! Jeg har jo ingen sofa! Eller det vil si, jeg har satt inn et spetakkel av en ikea-sofa som nok har sett bedre dager. Den får duge til ny kommer på plass.Og akkurat ny er jo også et "problem" ettersom jeg ikke skal kjøpe nytt.... Men ingen regel uten unntak! Og så det store spørsmålet; hvilke sofa skal jeg ha? En treseter med sjeselong (sånn det skrives?) står øverst på ønskelista. Men ettersom budsjettet ikke er stort så må det bli en rimelig løsning. Har funnet noen alternativer her, men tar gjerne imot tips, ideer og kreative innspill! Det er jo en ufattelig stor beslutning som skal tas.... :)

6 kommentarer:

Siv Janne sa...

Jeg tror at løsningen dukker opp når du minst aner det;) Ordner seg alltid for snille jenter..
Kanskje akkurat din nye drømme sofa dukker opp på Finn til en billig penge.. Ellers så er det nå Ektorp da.. :)
Lykke til med jakten... Er stadig innom bloggen din.. Har fulgt deg en stund nå..
Titt innom meg å vær med på Giveaway..
Klem Siv Janne..

Hespe sa...

Hei, og takk for kjempekoselig besøk på bloggen min!

Jeg er sikker på at drømmesofaen snart dukker opp, og er du heldig kan du finne noe billig og flott også - hva med Ektorp fra Ikea - mange som skryter av den...

Fortsatt fin kveld til deg!

På landet sa...

På finn pleier det å ligge endel ektorp,men ikke nye modellen... Jeg likte den øverste best, så kan du jo skifte trekk vist du blir lei =)

Lykke til med valget.

Fruen sa...

Min personlig erfaring, og vet flere er enige med meg, er at sjeselong er ikke noe særlig.
Derfor har vi valgt en puff (1 1/2 "seter") til vår sofa (3 seter + 1 1/2 seter). Den kan flyttes ditt den trengs som fotskammel, eller som ekstra sitteplass rundt salongbordet. Bedre en spisestuestoler hvertfall:)

Så det får bli mitt tips:) Lykke til i sofavalget:)

Gammel stil sa...

For en fantastisk blogg du har:) Også vil vi si at du skriver utrolig godt!!! Vi vet hvordan det er å jakte på sofa.. Har jaktet på sofa selv i det uendelige!! Men, vi bestemte oss tilslutt, og vi er veldig fornøyde den dag i dag:) Vi har en sofa fra ektorp:)

Håper du finner en løsning snart:) La oss til som følger av bloggen din!

Klem:)

Jannes lille sted sa...

Hei:)
Takk for den koselige hilsenen inne hos meg! Så flott at du la igjen ett spor etter deg, for da fikk jo jeg mulighet til å titte innom bloggen din også!
Kjempekoselig blogg du har!

Oj, sofavalg er vanskelig! Jeg har funnet sofaen i mine drømmer: Howard, men det fins jo så masse flotte løsninger der ute.
Lykke til i jakten!

Klem Janne Merethe