lørdag 20. mars 2010

Problemløsning


Spisestua ble helt forandret etter oppussingen, lyset og hele stemningen i den delen av stua ble totalt annerledes. Og stuedelen av stua virker enda mer kjedelig og mørk enn den noen gang har vært. Heldigvis skal denne delen av rommet også bli frisket opp sånn etterhvert! Men da sitter jeg igjen med spørsmål som: "Vil sofaen passe inn etter oppussingen?" og "Hva med gulvteppet?" og mange andre livsviktige problemstillinger. Med sterkt begrenset økonomi prøver jeg å omformulere interiørspørsmål som "Hva trenger jeg for å få det som jeg vil?" til "Hva har jeg og hvordan kan jeg få dette til å passe inn?"

Etter å ha grublet, fantasert og sett for meg hvordan denne delen av stua kommer til å bli når den blir ferdig kom jeg fram til at sofaen antagelig ikke kommer til å bli fullt så ille som jeg hadde sett for meg. En inspirasjonstur innom Bohus løste mange verdensproblemer! Der fikk jeg masse gode ideer. Med noen lyse puter, pledd og litt annet stæsj som jeg har liggende, noen timer med symaskin og litt kreativitet skal jeg nok klare å få sofaen til å passe inn.

Så var sofaproblemet løst, må vel bare nevne her at prosjekt sofatrekk slo litt feil ut. Det resulterte i masse frustrasjon og grubleriene beskrevet over. Trekket passet rett og slett ikke, det skled og vrei seg i alle himmelretninger.

Neste problem med oppussinga av stua, som faktisk bare er på planleggingsstadiet enda, var gulvteppet. Bohus løste dette problemet også, der var det perfekte gulvteppet! (Tror jeg da... har jo ikke sett hvordan stua blir enda. Men det hadde passet perfekt i spisestuedelen av rommet).

Og ettersom stueproblemene skal løse seg helt av seg selv, løste en tur i garasjen et problem jeg faktisk ikke visste at jeg hadde en gang! Der fikk jeg plutselig øye på det perfekte stuebordet, det vil si, i skrivende stund er det faktisk grønt og ikke spesielt tiltalende å se på... Men det skal nok bli bra med tid og stunder, og hvis alt går etter planen vil det bidra til å understreke den "stemningen" jeg er ute etter! (Her finner du bilder av elendigheten...)

Nå når de aller fleste interiørproblemene har løst seg helt av seg selv, håper jeg at de resterende problemene også finner løsningen på egenhånd. Kanskje pengene til oppussing på mystisk vis dukker opp på konto? Eller skal jeg satse på den gode gamle Monopol-løsningen? Tante Olga på Toten...

Selv om den siste problemstillingen skulle ta litt tid:
Tusen takk for alle hyggelige kommentarer!

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Så fin spisestua er blitt! Lykke til med resten av fornyelsen også! Er sikker på det blir bra! :)

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Hei! Så koselig at du er innom meg.. Koselig blogg du har! :)

Monica sa...

høres ut som du har mange gode planer for våren og sommeren og jeg er sikker på at det komemr til å bli kjempelekkert! Ønsker deg en nydelig søndag ♥ klem monica

bea-cici sa...

hei!
så koselig blogg.
jeg elsket gulvet ditt. jeg vil også male det. trur jeg må studere innleggende dine og se hvordan du har gått frem...
;) takk for hilsen på bloggen...
klem bea-cici

Elin med Draumesidene sa...

Hei! Takk for gode ord inne hos meg! Spennende hus du held på å pusse opp! Nydeleg med kvite golv! :)

Ynskjer deg ein fin fin søndag!
God klem frå Elin :)

Synnøve sa...

Så flott spisestuen ble.
Lykke til med resten av fornyelsen.
Ha en fin dag