fredag 13. november 2009

Hjelp!


Formen har i løpet av kvelden blitt mye bedre, faktisk såpass bra at jeg har begynt å "bekymre" meg for stua. Det må være et bra tegn! Bekymringene mine er ikke av det største slaget, men jeg syns ikke jeg har fått til stua ordentlig. Den henger liksom ikke sammen med spisestua, som jeg er ganske fornøyd med. Spisestua er lys, men stua synes jeg blir så mørk og tung i forhold. Dette skyldes vel først og fremst de svarte sofaene... Jeg har litt lyst til å male både skapet over sofaen og det ved siden av lyst, men veit ikke helt. Jeg vil også få denne delen av stua lysere og mer i samsvar med spisestua.
Noen som har noen gode tips til hvordan?

6 kommentarer:

Minka sa...

Jeg har mørkgrå sofa og syntes det ble litt mørkt, men hadde ikke råd til ny. Derimot tok jeg et gammel heklet sengeteppe og la over, det hjalp. Funker kanskje ikke så kjekt på skinn da, vet ikke hva du har.
Klem Kristin

Merethe sa...

Jeg hadde en sort skinnsofa stående oppe i stua, den hjalp veldig med hvitt saueskinn på, og noen hvite puter.. Du kan få rimelige saueskinn på Europris.. hadde lagt et skinn over hver sofa og puttet noen lyse puter i hvert hjørne. Ellers synes jeg ikke du trenger å male skapet over sofaen, liker kontraster jeg :)

Ps: Noen ganger byttet jeg ut skinnfellene med et hvitt sengeteppe fra Kid. Fungerte utmerket!

Om meg sa...

Kjenner meg SÅ igjen!! Og når man først har begynt å irritere seg, så blir man til slutt gal! Har et par ting på lista mi også, for å si det sånn!

Jeg har lagt et hvitt laken over vår brune sofa... Det funker bra, fordi sofaen står mot en vegg. Da synes det ikke at lakene henger og slenger på baksiden... Min bedre halvdel hater at det henger over der. Ha ha. Men jeg bare måtte få den lys! Og synes det egentlig ser veldig allright ut! :)

Lykke til! :) Fin blogg!

Crinoline sa...

Hei.Du kan få et lysere uttrykk med hvite/lyse puter og pledd.Lykke til.

ab-mor sa...

Hei. Tror du kommer langt med lys gulvmatte, lyse puter og pledd. Så vil du sikkert etterhvert se om skap treng å males eller ikke ;-)

Tyri-jenta sa...

Hei:)

Vil først takke for besøk i bloggen min:)

Kjenner meg godt igjen i "bekymringene" dine må jeg si..
Hve med et lysere teppe? De har flotte flosstepper på Skeidar, de er lune og skaper en koselig stemning, syns jeg ihvertfall da:)
Holder meg de andre i lyse puter og kanskje et skinn i sofaen.
Syns ikke du skal male skapene jeg, kan være greit å ta igjen fargen på sofaen et sted også..