fredag 30. mai 2008

Søndagsprosjektet som så langt har tatt to uker...

Hva gjør man en søndagskveld når samboer har dratt på jobb, vesla er putta i seng og vovsen sover søtt? Jo da er det fram med store ambisjoner og malekost! Denne gangen var det ei blomsterpotte, ei knaggrekke og to bilderammer som skulle få gjennomgå...

Joda, alt gikk helt etter planen! Faktisk så ble alt malt første kvelden, men så ble det mandag, og da gikk ting litt i stå. Andre strøket med maling kom først på tirsdag, men men... Tapet restene jeg arvet etter lillesøster Hilde fikk også gjennomgå en exstreme makeover og ble lilla. Jeg hadde store planer om å bruke de til bakgrunn for bildene som etterhver skulle plasseres inni de nå, endelig, nymalte rammene. Men ting tar tid!

Onsdag kveld kom endelig bildene og knaggrekka opp på veggen igjen. I et anfall av kreativitet lagde jeg også en krans av bjørkegreiner, hjerteforma og greier! Riktig fin og flott! Den kom også opp.

Nå er det fredagkveld, nesten to uker etter prosjektet begynte, og blomsterkurven, som det hele begynte med, står fortsatt ute til tørk. Uten blomster....

Pytt pytt! Jeg har store planer om å få den inn i løpet av helga, kanskje med blomster i... Bilder kommer etterhvert!! :-)

Ingen kommentarer: