fredag 16. mai 2008

Emilie har fått eget rom!Datteren min, Emilie, har blitt stor jente og måtte også få eget rom. Rommet som hun skal ha var ikke oppusset i det hele tatt da vi tok over huset. Taket var malt mørkeblått, veggene var i "koreapanel", der noe var forsøkt malt. Dette skulle det bli en forandring på! Små fine damer trenger fine rom!


Emilie fikk sjøl velge farge, eller det vil si; mamma plukket ut tre-fire gulfarger som kunne være aktuelle og hun valgte sjøl hvilken det ble. Fargeprøven med "Allegro" ble plukket ut og puttet i munnen, så den ble det!

Kottet ble revet, det tok utrolig mye plass i rommet, men kunne
ikke romme noe! Det fikk raskt reisepass...


Taket, som var mørkt blått, ble grunnet og deretter malt to strøk med fargen eggehvit. Det hjalp på betraktelig! Helt plutselig ble det lyst og koselig!

Veggene som er kledd med koreapanel, fikk være som de er til vesla har sluttet og tegne på veggene. Da skal det paneleres! Inntil
da ble de grunnet og fikk to strøk med en lysgul farge, allegro. Forvandlingen var enorm! Fra mørkt og stusselig gikk rommet til å bli lyst, varmt og koselig med noen malingsstrøk!

Så er det bare resten igjen! Mangler fortsatt dører til skap og kott, de ligger i garasjen og venter på arbeidslyst og maling! Vi har også en del møbler som må pusses opp. Men det får komme når vi får anledning! Har en liten plan om å være ferdig til ettårsdagen hennes.


Men veslemor har i allefall fått eget rom!
Ingen kommentarer: