søndag 13. desember 2009

Bittelittegrann julestemningLitt julestemning har sneket seg inn i huset her i løpet av helga, sammen med en masse nybakte kaker. Både kransekake, snipp og pepperkaker er nå klare til jul.
Litt julestemning ble det med litt klipping og liming. Den hvite ramma på de øverste bildene fikk et malingsstrøk, og et glansbilde på et stykke av kartongen som var igjen etter julekortene jeg lagde i fjor. Med dette bildet og kortet på de nederste bildene bidrar til dette, og julekula snek seg på mystisk vis ned i handlekorga mi på fredag. Så nå er det bittelittegrann jul på noen få utvalgte steder i huset! Og masse gode kaker...

4 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ajjaijai, har du fått bakt så mye?! Himmel så flott,da er du langt foran i løypen, bare til å klappe i hendene og juble.
Takk for koselig besøk hos meg og takk for at du deler koselige bilder og fin stemning.
Klem

Lena Marie sa...

Hei, sniker meg inn her fordi din kusine tipsa meg om bloggen din:) Og for en flott blogg!!! Så utrolig fint du har det! Masse inspirasjon å hente fra bildene dine.

God Jul!!

Janne Natalie sa...

Så utrolig mye fint! Nydelig stil
Veldig inspirerende blogg du har

Therese fra huset med de rare i sa...

Så koselig!! og så flink du har vært til å bake!! Nydelig den kula - har ett par av de selv som hoppet nedi handlekurven;)