lørdag 7. mars 2009

Vår i huset


Fotoapparatet mitt har tatt seg en svipptur til Filipinene, der det antagelig nyter gode og varme dager i selskap med søsteren min og hennes samboer... Får bare håpe kameraet koser seg, og turistene også selvfølgelig! Ettersom kameraet er på ferie og jeg ikke har funnet bilder som passer, får jeg heller prøve å beskrive i ord de små forandringene/forbedringene som har skjedd her hjemme i stedet. Bildet over viser vinter på Biri, men nå har jeg bestemt at det er vår, og snøen har rast av taket på fuglehuset, så da var det på tide med litt mer vårlig stemning!

Gangen har fått en liten oppfriskning i form av ny knaggrekke og utkastelse av malingsslitt og generelt slitt kommode, mye bedre enn det var! I allefall bedre plass. Bilder kommer når kameraet vender hjem, solbrunt og fint.......

Ellers har stua fått en liten vårfornyelse, i form av nye lys i blå-turkis-grønn nyanse, med machende kaniner, de var vel mest beregnet som påskepynt, men har alt fått plass på toppen av skapet sammen med noen vårblomster jeg ikke helt vet hva heter, sånne løkgreier med hvite blomster..... Bilder får komme når det omreisende kameraet vender hjem, hvis blomstene overlever så lenge her i huset da!


2 kommentarer:

Julie´s drømmehjørne sa...

Så koselig du fikk litt inspirasjon til gangen din. Gleder meg til å se resultat når fotoapparatet er hjemme fra ferie :-)
Klem fra Julie

Solveig sa...

HEi hei:)
Snill du er da,som låner bort kameraet!

Godt med litt vårlig stemning inne i disse tider;)
Det går fort mot vår og hagetid nå ja.

Ønsker deg ei super uke!