torsdag 6. november 2008

Ukas store prosjekt

Denne ukas store projekt er å få ryddet unna alt som ikke hører hjemme på kjøkkenet, som diverse verktøy og lignende, og å finne nye hjem til dette. Ting flytter fra den ene kjøkkenbenken, over til kjøkkenbordet, så videre til kjøkkenbenken ved ovnen for så å havne på roterommet. Så neste ukes prosjekt blir vel å rydde roterommet, og da havner sikkert ting og tang tilbake på kjøkkenet... Av ting som har blitt ryddet ut av kjøkkenet og som ikke har noe der å gjøre kan jeg nevne diverse skruer og muttere som jeg ikke lenger vet hvor hører hjemme, febertermometer og nesespray, for ikke å nevne diverse leker, klær og sånn som naturlig havner på kjøkkenet i løpet av en dag.


I forbindelse med dette "flytt ting foran deg" prosjektet, fikk vinduskarmen over kjøkkenbenken en liten oppfriskning. Både planta og de to telysholderne har vært nomader rundt omkring både på stua og kjøkkenet en stund, men nå tror jeg endelig de har funnet sin plass i vinduskarmen.


Sånn! Nå synes det faktisk at det er en kjøkkenbenk her og! Men litt rusk og rask har visst sneket seg med på bildet (trodde virkelig det var stablet såpass langt ut på kanten at det ikke ville synes...)


Den hvite kurven på øverste hylle har blitt det nye hjemmet til alle små og mindre dekorative krydderbokser. Egentlig har jeg veldig lyst til å male hyllene hvite, har vel egentig bestemt meg for å gjøre det en gang, men har ikke kommet så langt enda. Jeg begynner rett og slett å bli litt lei svart, nå vil jeg heller ha det lyst rundt meg. Kanskje de skal få lov til å bli hvite med malingsrestene etter oppussingen av spisestua? Det kan være et passende prosjekt til helga!

2 kommentarer:

Livet er heeerlig sa...

Det er utrolig rart hvor mange ting som havner på kjøkkenet :)
Nå tror jeg virkelig at jeg skal gjøre det samme i helgen...
Ha en finfin helg
*Siv*

Bea's verden sa...

Så fin blogg du har:o)
Hyllene ble mye finere når du fikk malt dem hvite. Det er så godt med litt forandring.


Ser du har en dispens i stål til tørkepapiret. Hvor har du kjøpt den? Jeg er på jakt etter en slik.