søndag 5. oktober 2008

Effektiv lørdag og lat søndag

Lørdag var jeg ganske effektiv, da kom mamma og pappa og hjalp meg med litt forskjellig. Pappa fiksa grinda så lillemor ikke stikker av (naboen har stor vovs som stort sett er ute om dagen og den må hilses på, sånn cirka fire fem ganger hver dag...) Jeg og mamma fikk vasket vinduer, i allefall utenpå, så nå har utsikta blitt mye bedre! Det kom også opp to hyller på roterommet, det er fortsatt akkurat like kaotisk som før hyllene kom opp, men nå er det hvertfall plass til å begynne å rydde der.

Emilie satser sterkt på en karriere som garter, hun var med og rakte og ordna i hagen på fredag, men det tok tydeligvis på, så hun måtte ta seg en liten hvil... Men hun var veldig flink!


I dag har det ikke blitt gjort noe her i huset, men jeg har store ambisjoner om å finne arbeidslyst snart så jeg får satt inn i oppvaskmaskina, sånn som et alibi, for da har det da skjedd noe her...

Jeg har en liten plan om å få malt spisestuestolene i løpet av uka, sånn at jeg kan gå på bordet hvis Emilie skal være hos pappa`n sin til helga. Stolene kan jeg male ute på roterommet (hvis jeg får rydda plass da...), men bordet må jeg male på stua. Og da kan det være greit å slippe å passe lillehjelper for våt maling og sånt noe...

3 kommentarer:

ENGEL sa...

å så skjønne bilder!!!!

carinasverden sa...

Hei!
Det var flotte høstbilder. Så fine farger.
Jeg blir så imponert over alle som er så flinke til å male møblene sine.Har et skap jeg skulle malt,men utsetter det hele tiden.
Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Tove sa...

Så kjekt med små "hjelpere":) Nydlig jente og flotte bilder.

Gleder meg til å se den ferdige spisestua di, du er jo så godt i gang, så ikke stopp nå! Da kan det fort ta laaaang tid å finne motivasjonen igjen ( selverfart. hihi)

Ha en flott mandagskveld
klem